För övrigt glömde jag att…

…avsluta det förra inlägget med att för övrigt påminna om Stjärnkampanjen, så jag gör det nu istället – påminner om Stjärn- och Solidaritetskampanjen, initierad av Anna Ekströmwww.namanula.wordpress.com

Och – jag skickar även en vänlig hälsning till Mona Sahlin:

Hej Mona!

Du har gjort fantastiska insatser för att upplysa om och värna olika minoritetsgrupper och kulturer i Sverige. Detta kan man aldrig någonsin ta ifrån dig. Respekt. Ett mycket bra och viktigt inslag i din politiska gärning. Du har här gjort stor skillnad och din insats har bidragit till att främja tolerans, öppenhet och frihet. Ditt arbete har bidragit till ökad medvetenhet i Sverige om andra kulturer och religioner. Du har, inte bara med ord, utan även i besök och kampanjer stolt verkat för det demokratiska samhällets ideal och värderingar. Ingen kan göra allt, men alla kan göra nåt – och din insats har bidragit till att göra Sverige till ett bättre land och samhälle.

Är det fel och galet av mig att se Stjärnkampanjen som ett initiativ i din anda? Nej, det är inte fel av mig – jag har rätt. Det vore dock barockt att kräva något av dig i det här sammanhanget (du har ju lämnat den ”offentliga scenen”), så jag vill bara informera dig om något av det som kommer ur den s k ”bloggosfären”. Det finns otaliga människor – medborgare!- som bryr sig om samhället och som bl a vill verka för ökad frihet och tolerans, yttrande- och religionsfrihet – för humanism och demokratiska värderingar. Så Mona – kolla in Stjärnkampanjen!

Mvh

Roy B. Alterman

Om Roy

Roy Alterman jobbar med strategisk kommunikation
Det här inlägget postades i antisemitism, demokrati, minoriteter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till För övrigt glömde jag att…

  1. Ping: Stjärnkampanjen – i solidaritet med judar som ”demonstrerar” i Malmö | Anna Ekström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s